För besökare

Under två dagar samlas mat, delikatesser, konfektyr, kökredskap och massor av god dryck under samma tak. På Höga Kusten Smakmässa i Fjällräven Center, centrala Örnsköldsvik, visar utställare från hela Sverige upp sina unika smaker för tusentals besökare.
Välkommen till Norrlands största smakfest!

Efter förra mässans succé, så är laddar vi för en ännu bättre mässa med samma inslag som förra gången. Här kan man avslappnat träffa olika producenter och leverantörer av olika mat- och dryckesvaror, träffa andra likasinnade, boka in sig på kurser och provningar, titta på demomatlagningar och mycket annat. Det kommer att vara gästspelande restauranger som presenteras här på hemsidan samt vilka nästa års mässas profiler blir. Förra gången så hade vi nöjet att bli gästade av Sebastièn Boudet, Maria Montazami, Roy Fares, Titti Qvarnström och många fler.

 

Mässfakta

DATUM: 5 – 6 april 2019
PLATS: Fjällräven Center, Örnsköldsvik.
TIDER: Fredag 14.00–22.00
Lördag 11.00–23.00

ANTAL UTSTÄLLARE: Cirka 100 stycken.

 

Earlybird
Fredag Dagspass    150 Kronor
Lördag Dagspass    175 Kronor

Ordinarie
Fredag Dagspass    200 Kronor
Lördag Dagspass    225 Kronor

I priserna ingår servicearvode, garderob samt lån av provglas!

Smakhäfte kan köpas på plats för 100 Kronor.

KURS- OCH PROVNING 
Kurser och provningar går att köpa till.

 

Med ett dagspass menas att du kan komma och gå under hela dagen. 

Smakhäfte är ett häfte med kuponger du köper för att prova mat och dryck på plats. Priset för en provning varierar mellan utställarna!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng