Program Fredag

Kurser & Provningar

15:00

MÄSSAN ÖPPNAR

16:00

TRYFFELKURS/PROVNING MED MÄRTA GRUNDBERG

GRILLA SOM ETT PROFFS MED JESSICA ORTMAN

MOZZARELLAPROVNING/KURS MED FRÄGSTA MEJERI

KORVSTOPPNINGSKURS OCH FÅ MED DIG DIN EGENTILLVERKADE KORV HEM MED LEVAR HOTELL- Endast ett fåtal platser kvar!

VIN I KOMBINATION MED SMAKER- LEDS AV OVE GRANATH FRÅN JOHAN LIDBY TILLSAMMANS MED PETER ERIKSSON FRÅN LINNÉA & PETER - OBS SÄLJER SNABBT JUST NU!

17:30

17.00 CHOKLADPROVNING MED FRU HELLMANS CHOKLAD

17.30 MINGEL MED CARL JAN GRANQVIST -SLUTSÅLD!

17.30 OST OCH VINPROVNING MED ARLA, SOLERA & ÅRETS KOCK DAVID LUNDQVIST - SLUTSÅLD!

 

18:00

WHISKYPROVNING MED TJAERDALEN BEER & WHISKY- Endast en plats kvar!

19:00

MINGLA MED STEVEN EKHOLM (FÖRFATTARE AV HÖGA KUSTEN KOKBOK) & TOBIAS ANDERSSON (ULVÖ HOTELL) OCH SMAKA PÅ BASKIEN OCH HÖGA KUSTENS SKÄRGÅRD - SLUTSÅLD!

GRILLA SOM ETT PROFFS MED JESSICA ORTMAN - SLUTSÅLD!

OST OCH VINPROVNING MED ARLA; SOLERA OCH ÅRETS KOCK DAVID LUNDQVIST - SLUTSÅLD!

CHAMPAGNEPROVNING MED GUNNAR SWENSON FRÅN MUNSKÄNKARNA

DRINKSKOLA MED ÅRETS BARTENDER ALEX SKÄRLÉN FRÅN BAR HOMMAGE

20:30

BUBBELPROVNING MED GUNNAR SWENSSON, upplev skillnaden mellan Cava, prosecco, champagne och crèmant - SLUTSÅLD!

UPPDATERAS VARTEFTER SOM BOKNINGARNA BLIR KLARA

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng