Mässans gästspel!

Mässan kommer att ha två gästspel av kändisägarna Joel Kinnaman & Mahmut Suvakci – çok som är ett alldeles makalöst kebabkoncept samt Lily’s burger där dem kommer att servera sina signaturburgare med äkta milkshakes!

çok kommer att finnas i Guldbaren på entréplan och Lily’s burger uppe i Victory på plan 3 – ingen av dem kräver någon bordsbokning då det är mer avslappnat och på drop in.

Dem finns på plats båda mässdagarna och kommer även att köra “after mässa” båda dagarna med DJ och härlig stämning!

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan så samtycker du till detta.

Stäng