Årets Gästspelsrestaurang!

 

I år tar Jämtland över Guldbaren under Höga Kustens Smakmässa. Under fredag och lördag välkomnar vi Copperhill Mountain Lodge som tar med sig jämtländska smaker.

Copperhill Mountain Lodge är ett unikt designhotell av internationell toppklass. Maten och drycken på Copperhill är väldigt uppskattad av såväl boende- som externa gäster. Nyligen utsedd av White Guide till Åres bästa restaurang. ´”Vi jobbar med nordiska smaker, lokala råvaror och alltid säsongsanpassade råvaror för att värna om vår miljö. Nu kommer vi till Örnsköldsvik och erbjuder klassiker från vårt kök” – Daniel Grahnlöf, Food & Beverage Manager Copperhill Mountain Lodge

 

För att säkra ditt bord under gästspelet och läsa mer om menyn klickar du här.

Observera att du behöver en giltig biljett till Höga Kusten Smakmässa. KÖP DIN BILJETT HÄR