Längtar ni lika mycket som vi gör till årets smakrikaste event?

Höga Kusten Smakmässa börjar närma sig! 

Vi uppdaterar utställarlistan allt eftersom och även provningarna kommer börja släppas inom någon vecka, glöm inte att ni måste ha en mässbiljett för att kunna boka provningar! Vi har också presenterat tre av fyra profiler för årets mässa – Tareq Taylor, Hilda Kirkhoff, Zeina Mourtada och imorgon presenterar vi nästa – så håll utkik!

Om ni inte redan följer oss på våra sociala medier så in och gör det – Instagram: Hogakustensmakassa Facebook: Höga Kusten Smakmässa

På mässan kommer ni förutom att strosa runt och köpa smakprov i mässhallen av våra fantastiska utställare tillsammans med vänner, respektive, mamma, pappa eller släktingar att kunna gå på provningar, äta i gästspelsrestaurangen och lyssna, titta och inspireras av matinspiratörerna på NKI scenen.

Har ni inte köpt biljetter än? Klicka in HÄR för att köpa din biljett redan idag!

Höga kusten smakmässa är vårens smakrikaste event och vi hoppas att vi möts i Hägglunds arena den 6-7 Maj!