Inför ditt besök

BOKA EN PROVNING

Ta chansen att uppleva en champagne, glas, whiskey, gin eller öl provning under mässan! Våra provningsledare är otroligt kunniga och inspirerande.

Provningarna sker i avskilda provningsrum där du i lugn och ro får smaka på utvalda drycker från en viss tillverkare eller utefter ett visst tema och inspireras av provningsledaren. provningarna har alltid vart ett minnesvärd höjdpunkt och får större inblick i smaker, tillverkningen och historien, inte nog med det – låt frågorna bubbla för här kan du fråga så mycket du vill!

VATTEN!

Det kommer finnas vattenstationer på flera ställen runt om på mässan, så pass på att fylla på med vatten och skölj ditt provglas för att få ut de mesta av smakerna!

MAT

Det finns flera matalternativ under mässan, så glöm inte bort att fylla på med mat antingen bland våra utställare eller i restaurangen!

GARDEROB

vill du hänga av dig? Garderbo finns för den som inte vill bära den på.

FOTOGRAFERING OCH VIDEOUPPTAGNING KOMMER ATT SKE PÅ MÄSSAN

Som besökare, när du går in på mässan, ger du automatiskt ditt samtycke att blir fotograferad och filmad samt att resultatet kan läggas ut på internet samt användas i marknadsföring av Höga Kusten Smakmässa. Materialet kan även komma att användas av Höga Kusten Smakmässas utställare och partners.  Materialet hanteras ansvarsfullt och olämpliga, diskriminerande eller kränkande bilder kommer att raderas. Vill ni se vad vi har tagit fram från mässan? Ni  hittar det på vår hemsida och sociala medier.

PARKERING

Parkering finns precis utanför arenan, men glöm inte att betala parkeringsavgiften!

TILLGÄNGLIGHET

Vi har som ambition att mässan skall vara tillgänglig för alla över 18 år. Kontakta oss gärna innan ditt besök om du har några frågor, via mail info@hogakustensmakmassa.se

TOALETTER

Toaletter i anslutning till mässhallen.

ÖPPETTIDER OCH PRISER

Fredag: 15-21

Lördag: 11-20

Smakbiljetter köps i häften om 10 st.

10st á 10 kr – 100kr

10st á 20kr – 200kr